Oldalak

Amikor a demokrácia saját maga karikatúrája...

Fodor Gábor a Magyar Liberális Párt elnöke kellemetlen helyzetbe került, amikor pártjának öt vidéki vezetőjét kellett volna megneveznie. Részlet az index.hu április 29-én közölt nagy interjújából. 

„Index: Mondana most, csak ilyen játékos formában, öt vidéki [Magyar Liberális Párt-]vezetőt? 
Fodor Gábor: Hogyne, persze, pontosan tudnék. Például Fülöp Zoltán, ő Békéscsabán egy nagyon aktív ember

Ők liberálisok, mi nem 
Index: Ő ott a helyi szervezet vezetője? 
Fodor Gábor: Igen, így van. Akkor a debreceni szervezet vezetőjét is nagyon aktívnak tartom, milyen Lajosnak is hívják, Boros Lajos azt hiszem a neve. Ő ügyvéd, és nagyon tehetséges, rátermett embernek tartom. Kemény Csillát Gyöngyösről szintén nagyon jónak tartom.

Index: Ő a hevesi szervezet vezetője?
Fodor Gábor: Igen, a hevesi. Kit mondjak még?

Index: Még kettőt. 
(hosszú szünet)
Fodor Gábor: Hát nem tudom, hogy kit tudnék igazán mondani. Budapestiek közül, hogyha érdekes, például a Szabadai Viktor, ő a budapesti elnökünk, nagyon aktív, rátermett ember. Nagyon jónak tartom e téren.  Hmmm, ki van még... A Sermer Ádám, ő nem is tudom, melyik kerület vezetője, őt is nagyon jónak tartom.

Index: Még legalább egy vidéki kéne
Fodor Gábor: Bocsánat, a Pintér András Székesfehérvárról, őt is nagyon jónak tartom és rátermettnek. Ez már talán több is mint öt.

Index: Négy vidéki és egy fővárosi.
Fodor Gábor: Biztos ha nagyon törném a fejem, eszembe jutnának még vidékiek.”

Május 3-ig az index-szavazók döntő többsége (9293-ból 8173 olvasó) szerint a Magyar Liberális Párt inkább „Fodor Gábor alibiszervezete”, mint egy "liberális eszméket valló politikusokat tömörítő, valódi, működő politikai formáció"...


Forrás: index.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése